Képeslapok mindenkinek, minden alkalomra, sok-sok szeretettel.

2020 rengeteg dologra megtanított minket, de a legfontosabb változást talán mindenki számára a szeretteinkkel eltöltött minőségi idő hiánya hozta. Ennek következtében a Kedveslapok ötlete a pandémia kellős közepén pattant ki a fejünkből – sejtettük, hogy nem egy világjárvány közepén a legkönnyebb belevágni egy új vállalkozásba, de égető hiányát éreztük egy modern, letisztult, kortárs képeslapmárkának a magyar piacon, hogy a távolból is meglephessük egy apró figyelmességgel azokat, akiket annyira szeretünk. Szuper dolog a social media, de egy Facebook üzenetben felköszönteni azt aki igazán hiányzik nem ugyanaz, mint egy kézzel írott üzenetet ajándékozni neki, ami akár örök emlék is maradhat. (A képeslapjaink minőségén nem fog múlni!)

Szerettük volna megreformálni a képeslapok köré épült berögzült szokásokat is: szeretnénk, hogy többé ne egy plázába kelljen berohannod egy órával a szülinapi buli előtt és kényszerből választani egy “ez jó lesz” kártyát, hanem tényleg találj olyasmit amivel ki tudod fejezni az örömöd, bánatod, gratulációd. (És ha sürgős, akkor egy nap alatt meg is kapd azt!) A Kedveslapok képeslapok egytől egyig különleges, egyedi dizájnok, amik nem fognak veled szembe jönni sehol máshol, a repertoárunk folyamatosan bővül, sőt, ha te magad is grafikus vagy, akár dolgozhatsz is velünk. Az összes képeslapunk Magyarországon készül, a legkülönfélébb stílusokban tevékenykedő grafikusokkal dolgozunk együtt, találsz nálunk absztrakttól kezdve kalligráfián át akvarellfestményig mindent. Képeslapjainkat prémium, 600g-os kasírozott papíron kínáljuk, ezzel messze felülmúlva a bolti standard minőséget. Borítékkínálatunk szintén elég nívós – igyekeztük összeválogatni neked a legszebb színeket minden alkalomra!

Köszönjük, hogy a Kedveslapok képeslapjait választottad, és reméljük, hogy nem fogsz csalódni a minőségben. Ha bármilyen észrevételed lenne, legyen az akár pozitív, akár negatív, induló vállalkozásként nagyon szívesen fogadjuk a rendeles@kedveslapok.hu e-mail címen. 

Dolgoznál velünk?

Ha te magad is grafikus vagy és szívesen viszontlátnád a munkáidat az oldalunkon, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel tájékoztatunk az együttműködés feltételeiről.

Kérdésed van?


Írd meg nekünk!